(Hoog-)Zakelijk stijladvies

+ DE EERSTE INDRUK

MASTERCLASS ZAKELIJK STIJLADVIES

Wat leer je in de masterclass Zakelijk Stijladvies?

Tijdens de masterclass leer je het geven van een (hoog-) zakelijk stijladvies.
De masterclass is toepasbaar op een vrouwelijke en mannelijke clientèle.  

De masterclass is geschikt als jij adviezen wilt gaan geven aan de (hoog-)zakelijke markt. Vaak zijn deze mensen heel goed in iets inhoudelijks, maar zodra ze succesvol worden moeten ze presentaties geven, netwerken en opwachting maken op evenementen. Tijdens masterclass zakelijk stijladvies leer je hoe je een stijladvies kan geven die past binnen de aanwezig zakelijke context. Je helpt de klant met zijn/haar uiterlijke presentatie zodat jouw klant zich echt kan focussen op de inhoud.  En vol zelfvertrouwen zichzelf durft te presenteren.

zakelijk stijl

Je leert:

Over de masterclass

Voordat mijn liefde voor opleiden de overhand nam was ik expert werk&stijl bij Intermediair, zakelijk kledingstylist bij Nelleke Mulder Imagogroep en heb ik diverse interviews gegeven over zakelijk kleden in o.a. Cosmopolitan. Daarnaast gaf ik presentaties, workshops, trainingen en adviezen aan managementteams, topvrouwen en high potentials over persoonlijke presentatie en leiderschap. Kortom, in deze masterclass deel ik alle geheimen en ervaringen van mijn ‘oude expertise’.

De masterclass kan gevolgd worden na het afronden van de opleiding Imagostyling (kleur & kleding). De masterclass herenstijl is niet verplicht, maar zorgt wel dat je een compleet aanbod hebt voor de zakelijke markt. 

Onze prijzen voor de Masterclass Zakelijk stijladvies is tot juni 2021

€697,-

Nu slechts v.a. €597,- inclusief materialen*

* Prijzen zijn excl. BTW

100% Tevredenheidsgarantie

Onze opleidingen zijn met de grootste zorg samengesteld. En wij denken dat wij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben. Mocht je echter binnen 14 dagen besluiten dat onze opleiding niet bij jou past, dan krijg je gewoon jouw geld terug. No questions asked. 

14 dagen garantie