Praktijk-oefendagen

Oefenen wanneer jij er aan toe bent

Een praktijk-oefendag: 2 oefenadviezen onder leiding van de docent

Sommige cursisten hebben behoefte aan “live” oefenen. Sommigen willen volledig online de opleiding volgen. Zeker onze studenten uit België kiezen voor volledig online. Wij bieden beide opties aan. Wat past het beste bij jou?

VOLLEDIG ONLINE: 

Je neemt jouw advies op. Bijvoorbeeld met je smartphone. Je stuurt jouw video naar ons toe. Wij bekijken het samen en bespreken jouw advies tijdens een één-op-één Zoom-call.

OEFENEN ONDER BEGELEIDING VAN DE DOCENT: 

De praktijk-oefendagen worden gegeven op onze studio in Huizen. Je zult deze dag 2 adviezen onder begeleiding van de docent geven, één in de ochtend en één in de middag. Elk advies duurt ongeveer 1,5 uur. Je krijgt standaard 2 oefendagen bij de modules kleuranalyse en kledingadvies. Dit zijn in totaal 4 oefenadviezen. Uit ervaring blijkt dat dit voor de meeste voldoende is. Maar mocht jij zelf graag meer willen oefenen, dan kun je (zoveel als jij nodig hebt) extra praktijk-oefendagen bijkopen voor 147,- ex. BTW per dag.

Wij werken met zeer kleine groepen, met maximaal 2 studenten. Dit is uniek en zorgt voor optimale persoonlijke begeleiding.

We beginnen iedere praktijk-oefendag met vragen beantwoorden, doorspreken van de leerdoelen en voorbereiding van het advies. Dan ga je jouw model van advies voorzien.  De docent kijkt mee. Na het afronden van het advies krijg je feedback op zowel de (theoretische) kennis en op (praktische en communicatieve) vaardigheden.

Een praktijk-oefendag verloopt als volgt:
9:15 – 10:00: vragen over theorie
10:00-12:00: eerste advies met eerste model
12:00-13:00: Pauze 
13:00-15:00: tweede advies met tweede model
15:00-16:00: nabespreking

Je moet zelf jouw modellen meebrengen, en je hebt vanzelfsprekend 2 verschillende modellen nodig om twee keer goed te kunnen oefenen tijdens de praktijkles. Wil je jouw modellen vragen om ongeveer 5 minuten voor aanvang van de toegewezen adviestijd  plaats te nemen in de wachtruimte

Onze trainingslocatie

Adres Showroom & Lesstudio:

Koningin Wilhelminastraat 33B
1271 PG Huizen

Parkeren:

Je kunt gratis parkeren aan de openbare weg. De Showroom & Lesstudio is verscholen gelegen tussen twee woonhuizen. Via het witte tuinhek kom je op onze binnenplaats.