STYLING BOOTCAMP

EEN VOLLEDIGE DAG AAN DE SLAG ALS STYLISTE BIJ EEN FOTOSHOOT

STYLINGBOOTCAMP

briefing
vintage shoppen
styling fotoshoot
fotoshoot styling

UNIEK: EEN OEFENDAG ALS STYLIST BIJ EEN FOTOSHOOT

Door een hele bijzondere samenwerking met een unieke locatie in Noord-Limburg (vlakbij Nijmegen) en een fotografie-opleiding kunnen wij tweemaal per jaar een stylingbootcamp organiseren. In de ochtend ga je personal shoppen met jouw model in een nabijgelegen tweedehands winkel en in de middag verzorg je de styling tijdens een fotoshoot op de locatie. 

Je krijgt 2 weken van te voren de briefing over het thema van de dag. Je hebt voor deze dag een eigen model gevraagd. Je geeft je model vooraf kleur- en kledingadvies en bespreekt wat jouw klant verder nog nodig heeft voor het thema. Op de dag zelf ga je met jouw model in de ochtend personal shoppen in een nabijgelegen tweedehands kledingwinkel. De spullen die je selecteert, mag je in bruikleen meenemen. 

Daarna wordt je gekoppeld aan een fotograaf. Je bespreekt samen het plan en de outfits. Vervolgens gaan jullie samen zorgen voor een prachtige fotoshoot. 

Natuurlijk wordt er op locatie een heerlijke lunch verzorgd voor zowel jou als jouw model. 

Deze dag organiseren we tweemaal per jaar. Je kunt je inschrijven voor de dag zodra je de modules: kleuranalyse en kledingadvies hebt afgerond. Je dient wel met eigen vervoer te komen. Jij en jouw model krijgen éénzelfde foto digitaal. Leuk voor het model, en leuk voor jouw portfolio. 


fotoshoot styling

Je leert deze dag: